Mans vīna ceļš Vīna darītava Vīns Ekskursijas Kur nopirkt Kontakti
Ķiršu ports Ķiršu vīns Rudens  aveņu  vīns Ogu buķete Aroniju vīns Pīlādžu  vīns Ābolu  vīns  ar  kanēli Rabarberu  vīns sauss Rabarberu vīns pussauss Dzirkstošais  rabarberu  vīns Dzirkstošais vīnogu vīns
© 2013 Vīna ceļš

RABARBERU VĪNS sauss


Rabarbers ir izcili pateicīgs labu sauso baltvīnu gatavošanai, jo ir pietiekami „vīnīgs” un atgādina īstu vīnogu vīnu. Pēc īpašas tehnoloģijas gatavots baltvīns atgādina no skarba klimata nākušu rīslingu. Ideālā lietošanas temperatūra – 10-11º C temperatūrā.

Sauss. Alkohola līmenis – 13% tilpuma.

Pieejams 750ml pudelē