Mans vīna ceļš Vīna darītava Vīns Ekskursijas Kur nopirkt Kontakti
Ķiršu ports Ķiršu vīns Rudens  aveņu  vīns Ogu buķete Aroniju vīns Pīlādžu  vīns Ābolu  vīns  ar  kanēli Rabarberu  vīns sauss Rabarberu vīns pussauss Dzirkstošais  rabarberu  vīns Dzirkstošais vīnogu vīns
© 2013 Vīna ceļš

UPEŅU PORTS


Upeņu ports tiek gatavots dabīgā raudzēšanas procesā, izmantojot raugu ar augstāku alkohola toleranci. Vīns ar ļoti intensīvu smaržu, garšu un pēcgaršu, ko sniedz upenēs esošās miecvielas apvienojumā ar portvīnam raksturīgo stiprumu.

Vislabāk lietojams 15-16º C temperatūrā.

Pussauss. Alkohola saturs – 15% tilpuma.

Pieejams 750ml pudelēs